Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy az normális dolog Zsófinál, hogy a tüzelés után kb. egy hónappal megint vérzik?
Voltunk állatorvosnál azt mondta figyeljük, de lehet, hogy megint tüzel, vagy begyulladt a méhe.
Mit figyeljek???
Szia!
Látom eddig senki nem tudott hozzá szólni, akár csak én.
Remélem nincs semmi (komoly) baj Zsófinál, de mielőbbi gyógyulást! _________________
Azt szeretném kérdezni, hogy a Westie-m hogy tanithatom meg pár trükkre. Mármint annyit tok, hogy Ül! nél a fenekét lekell nyomni de a többinél nemtudom mitkell lécci segítsetek
Szia!
Én már nem is emlékszem, nekem olyan "ösztönös" volt. Nem is álltam neki úgy tanítani, na hogy most tanulunk. Csak valahogy a játék közbe fegyelmeztem. Az ült én úgy tanítottam, hogy a jutalomfalatot a feje fölött mindig hátrébb vittem. A feksziknél meg közeledtem a jutifalattal a föld felé. Felszkenneltem Neked a westie könyvből ezt a részt... _________________
Mi úgy tanultunk ülni, feküdni, meg felugrani is, hogy tartottam a kezemben a jutalomfalatot, és ő elkezdte szagolni. Mivel csukva volt a kezem, ezért nem tudta kivenni. Próbálkozott egy darabig, majd leült, na és ekkor kapta meg a jutalomfalatot, és persze mondtam neki, hogy ÜL! Ugyanez a módszer volt a többinél is.
Sztem jobb, ha nem te mutatod meg neki, hogy mit csináljon, hanem amikor ő azt csinálja, amit meg akarsz tanulni, akkor jutalmazol. Legalábbis nálunk ez elég könnyen ment. Mostmár ismer a marad, meg a hagyd parancsot is. Csak következetesnek kell lenni:)
Azt szeretném kérdezni, hogy a Westie-m hogy tanithatom meg pár trükkre. Mármint annyit tok, hogy Ül! nél a fenekét lekell nyomni de a többinél nemtudom mitkell lécci segítsetek
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy az normális dolog Zsófinál, hogy a tüzelés után kb. egy hónappal megint vérzik?
Voltunk állatorvosnál azt mondta figyeljük, de lehet, hogy megint tüzel, vagy begyulladt a méhe.
Mit figyeljek??? _________________ Rudi Zsófi
Azt szeretném megkérdezni,hogy szerintetek normális az,hogy Zserbó 10 hetes és 3,8 kg???? Málna sokkal kevesebb volt ilyenkor...de Zserbó se látszik daginak...
Szia
Én most néztem meg Dorka 10hetesen 3kg volt, ha nem nagyon duci szerintem nem baj jah persze meg ha kb. annyi kaját adsz neki ami elő van írva.
Szia!
Köszi a választ! Szerintem nem dagi,legalábbis én nem látom annak. Bár,már az alomban is ő volt a legnagyobb,meg persze nagyon szereti a hasát. Háááát...sztem kb. annyi tápot eszik meg,mint amennyi elő van írva,Málnácskával együtt esznek,így nem tudom grammra pontosan _________________ Katus és a kutyusok: Málna és Zserbó
Azt szeretném megkérdezni,hogy szerintetek normális az,hogy Zserbó 10 hetes és 3,8 kg???? Málna sokkal kevesebb volt ilyenkor...de Zserbó se látszik daginak...
Szia
Én most néztem meg Dorka 10hetesen 3kg volt, ha nem nagyon duci szerintem nem baj jah persze meg ha kb. annyi kaját adsz neki ami elő van írva.
Azt szeretném megkérdezni,hogy szerintetek normális az,hogy Zserbó 10 hetes és 3,8 kg???? Málna sokkal kevesebb volt ilyenkor...de Zserbó se látszik daginak... _________________ Katus és a kutyusok: Málna és Zserbó
Sziasztok! Egy kérdéssel,vagy is többel fordulnék hozzátok! Az új kutyusunk nagyon furán viselkedik néha! Kikel magából és támad,és nagyon morog ránk! Mintha nem lenne magánál! ----A hétvégén hoztuk egy befogadótól. 1 hónapig volt nála.2-3 éves kan! Gondolom panelkutya volt,és öleb! Egyedül nem mer az udvaron lenni! Még pisilni sem mer kimenni egyedül! De mikor játszik pl egyedül akkor sokszor elkapja valami,és kikel magából és félelmetes! Mint egy oroszlán! Komolyan aggaszt,mert már fél tőle akkor a család! Persze nagyon aranyos,és adunk neki időt amennyi kell,csak tanácsot kérnék,hogyan tudnám megszeretteni vele az udvart,és a játékot nem csak egyedül! Csak maga szeret labdázni,de akkor félelmetes! Velem nagyon elvan,és az ölemben még el is alszik! Imádom! A honlapomon az új családtag linkken van pár kép róla!
http://apaszka.freebase.hu
Szia apaszka!
Teljesen megértem a problémátokat, Rudolfot mi is befogadtuk, és meglehetősen megküzdöttünk vele az elején. Nálunk a páromat azonnal imádatába fogadta, de hogy én volnék a falkavezér vagy mi, na azt nehezen vette be a gyomra. Egyszer meg is harapott, mert meg mertem fogni a fenekét, hogy kicsit odébb pakoljam, mert zajongott.
Rudi 2,5 éves volt, mikor hozzánk került. Antoiszociális, és félénk, és nem kissé hisztis. Bevallom, nem szeretem megütni őket, de amikor Dudi megharapott, akkor kapott néhány akkora pofont, hogy a fal adta neki a párját. Ezzel nagyjából meg is beszéltük akkor, hogy kinek hol is van a helye. Aztán a következő lépés az volt, mikor nagyon kinyílt a kis csipája, és már nem lehetett póráz nélkül sétáltatni, mert mindenkit megtámadott, akkor bizony golyótlanítva lett. Ennek mostmár 3/4 éve, és teljesen megváltozott. Barátságos lett, és közvetlen, kedvesen bújós kutya.
Nekem is voltak az első 2-3 hónapban komoly kétségeim afelöl, hogy mi is lesz, mert a tetejében nálunk Vaci ki is akarta őt utálni, mert enyhén egoista a drágám. De kitartás. Igazán sosem tudhatod, hogy mi minden történt vele, de megéri megszelidíteni. Kedvesen, simivel, néha ha kell, az erőviszonyokk tisztázása végett, egy két pofonnal. De tényleg megéri. Dudi január végén lesz 5 éves, több mint 2 éve velünk van, de nem bántam meg egyáltalán. Néha nehéz nevelni, hiszen már felnőtt,, és vannak számomra érthetetlen dilijei, de imádjuk.
Sok sikert és kemény, de sokat simogató kezet a neveléshez. Bízom benne, hogy nektek is megoldódik minden. _________________ Nóri+Zoli+Vaci+Rudolf+Sári&Sali a japán táncoló egerek
Sziasztok! Egy kérdéssel,vagy is többel fordulnék hozzátok! Az új kutyusunk nagyon furán viselkedik néha! Kikel magából és támad,és nagyon morog ránk! Mintha nem lenne magánál! ----A hétvégén hoztuk egy befogadótól. 1 hónapig volt nála.2-3 éves kan! Gondolom panelkutya volt,és öleb! Egyedül nem mer az udvaron lenni! Még pisilni sem mer kimenni egyedül! De mikor játszik pl egyedül akkor sokszor elkapja valami,és kikel magából és félelmetes! Mint egy oroszlán! Komolyan aggaszt,mert már fél tőle akkor a család! Persze nagyon aranyos,és adunk neki időt amennyi kell,csak tanácsot kérnék,hogyan tudnám megszeretteni vele az udvart,és a játékot nem csak egyedül! Csak maga szeret labdázni,de akkor félelmetes! Velem nagyon elvan,és az ölemben még el is alszik! Imádom! A honlapomon az új családtag linkken van pár kép róla!
http://apaszka.freebase.hu
Friss westi tulajdonos vagyok,pontosabban leszek mert csak szombaton hozzuk haza,de már nagyon várom.Nem nagyon ismerem ezt a fajtát és szeretném a segítségeteket kérni.Főleg a kozmetikával kapcsolatban mert arról semmit nem tudok,mert németjuhászom van és neki ugye nem kellett.
Milyen fazont ajánlotok?Milyen sűrűn kell vinni?
Szia!
Üdv a fórumon. Javaslom, hogy csak westie kozmishoz vidd, és akkor nem lesz kérdés a fazon, ő tudni fogja. _________________ Nóri+Zoli+Vaci+Rudolf+Sári&Sali a japán táncoló egerek
Friss westi tulajdonos vagyok,pontosabban leszek mert csak szombaton hozzuk haza,de már nagyon várom.Nem nagyon ismerem ezt a fajtát és szeretném a segítségeteket kérni.Főleg a kozmetikával kapcsolatban mert arról semmit nem tudok,mert németjuhászom van és neki ugye nem kellett.
Szia!
Honnan lesz a kutyusod?
Szia!!
Előszállásról de ők főleg agarakkal foglalkoznak és bibicszépe kennel.
Tegnap néztem a tv-t és láttam azt a pedigree-s reklámot, aminek a lényege, hogy nézessük meg a kutyáink fogát és kapunk cserébe egy Denta csomagot. Tegnap rámentem az oldalra, sajna a mi orvosunknál nem lesz ilyen. Akit érdekel. pedigreefogapolasihonap.hu
Na de a lényeg, hogy ma belenéztem Wendy szájába és a hátsó két fogán ilyen barnás-sárgás valami van. Az mi lehet vagy mitől van?
A mi dokiink benne vannak. Bár Rudinak most nem aktuális, neki leszedték grátisz mikor az ivartalanítása volt. Mondván, ha már alszik... _________________ Nóri+Zoli+Vaci+Rudolf+Sári&Sali a japán táncoló egerek
Tegnap néztem a tv-t és láttam azt a pedigree-s reklámot, aminek a lényege, hogy nézessük meg a kutyáink fogát és kapunk cserébe egy Denta csomagot. Tegnap rámentem az oldalra, sajna a mi orvosunknál nem lesz ilyen. Akit érdekel. pedigreefogapolasihonap.hu
Na de a lényeg, hogy ma belenéztem Wendy szájába és a hátsó két fogán ilyen barnás-sárgás valami van. Az mi lehet vagy mitől van?
az fogkő és lehet ellene tenni rágcsákkal vagy ha ügyes vagy akk a körmöddel le tudod pattintani (... bár lehet h betörik )
Ja okés, akkor nem annyira komoly...remélhetőleg.
Szoktam adni fogtisztító rágcsát. _________________
az fogkő és lehet ellene tenni rágcsákkal vagy ha ügyes vagy akk a körmöddel le tudod pattintani (... bár lehet h betörik )
Na de a lényeg, hogy ma belenéztem Wendy szájába és a hátsó két fogán ilyen barnás-sárgás valami van. Az mi lehet vagy mitől van? _________________
Elküldve: 2008 Aug. 30. Szombat 16:15 Hozzászólás témája:
óvónéni írta:
Katka05 írta:
Oksi,köszike a választ!
Akkor megoldom úgy,ahogy te mondtad!
Remélem nem lesz nagyon rossz kedve amíg tart a tüzelése!
Kata!!!
A lényeget elfelejtettem!!!
Arra figyelj,hogy,amikor kimegy az udvarra(nem tudom,hogy kertes házban laktok-e),vagy sétálni mentek akkor le kell venni,hogy a dolgát el tudja végezni!
Nálunk előfordult,hogy elfelejtettem levenni,mikor kiengedtem az udvarra,igaz baleset csak egyszer fordult elő.
Szerencsére kemény volt a végtermék!
Szia!
Köszi a figyelmeztetést!
Igen,kertes házban lakunk,igyekszem nem elfelejteni levenni róla!
Remélem hamarosan én is megszokom,hogy rajta van!
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban