Elküldve: 2009 Jún. 19. Péntek 18:37 Hozzászólás témája:
Re: kóbor kutyusok Téma leírása: nem tudod titkolni te bunkovagy nem csak annak tűnsz
titkos írta:
sziasztok
nekem elég nagy problémám van.nagyon sok kobor kutya van tabon,és senki nem tesz semmit,azt már tudom hogy a siofoki polgármesteri hivatalba hiába szolok be.bocsanat ha bunkonak tunok,de ez tény.ilyenkor mi a teendö?és sokszor e az alapitvany miért mondja azt hogy nem az ö hatásköre?akkor melyiké?ha állatvédök,akkor miért van hatáskör?sok helyröl szólnak be,és nincs messze tab se.nem az állatok az elsök?kint áznak,fagyok vannak,és itt tabon bandában járnak kutyusok.tudom,ez az emberek hibája is,de ha van állatvédö alapitvány,akkor miért nem segit ezeken a kutyusokon?hova kell még fordulni hogy tegyenek valamit?nem akartam bunko lenni,de ez felháborito.
A Siófoki önkormányzatnak semmi köze Tabhoz.Mivel külön település.
Amíg pedig nem tudod miről beszélsz,válogasd meg a szavaidat!Majd ha támogatod valamivel az alapítványt,akár 10 fillérrel is,akkor durrogj!
Az alapítványnak 1 olyan embere van,aki egész nap rohangál kutya ügyekben,beszerzi az élelmet,stb.Ha valaki behoz egy kutyát,mert találta,azt előzetes egyeztetés után befogadják!De mivel állandóan kb dupla létszám van a férőhelyekhez képest,így nem könnyű elhelyezni őket!És ilyenkor bizony igenis előnyt élveznek azok a települések,akikkel szerződés van.És Tabbal ugyan nincs!Tehát az ottani önkormányzathoz menj,hogy tegyenek valamit,mert csak ők tehetnek!!!
Egyébként pedig van egy csomó tabi kutyánk most is...
Azért még elmondom,hogy ezt az alapítványt csak adományokból tartják fennt.Mégis mindenki úgy beszél velünk,mintha a cselédjeik lennénk!Parancsolgatnak,követelőznek,pedig ehhez semmi joguk nincs,mert egy szalmaszálat sem tettek keresztbe!
A nevedet persze nem merted vállalni! Jellemző,csak a homályból vagdalkozol,nagyon szép... _________________ Siófoki Állatvédő Alapítvány
http://www.gportal.hu/fogadjorokbe/ http://www.gportal.hu/orokbefogadottkutyak/
sziasztok
nekem elég nagy problémám van.nagyon sok kobor kutya van tabon,és senki nem tesz semmit,azt már tudom hogy a siofoki polgármesteri hivatalba hiába szolok be.bocsanat ha bunkonak tunok,de ez tény.ilyenkor mi a teendö?és sokszor e az alapitvany miért mondja azt hogy nem az ö hatásköre?akkor melyiké?ha állatvédök,akkor miért van hatáskör?sok helyröl szólnak be,és nincs messze tab se.nem az állatok az elsök?kint áznak,fagyok vannak,és itt tabon bandában járnak kutyusok.tudom,ez az emberek hibája is,de ha van állatvédö alapitvány,akkor miért nem segit ezeken a kutyusokon?hova kell még fordulni hogy tegyenek valamit?nem akartam bunko lenni,de ez felháborito.
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Szavazhatsz ebben a fórumban