Már egy ideje próbálunk eljutni egy kutyajátrszótérre, de az új otthonunk környékén nem találunk egyet sem (Dél-Buda) Valakinek esetleg nincs a közelében egy?
Én háromról tudok Bp-en: Zsigmond tér (2.ker) majdnem a Széna téren az egyik utcában de az elég kicsi (2.ker) és a Lurdy bevásárló kp mögött/mellett (9.ker)
Máshol nincsen? (kutyfuttatót tudok,de az mégsem ugyan az)
Ha valaki ismer még ezen kívül játszóteret kérem szóljon!!
Köszi
Cayenne+Zsu
Egy kis segítséget szeretnék kérni! Az én Drágám nem igazán akar tőlem tanulni,úgyhogy arra gondoltam,hogy elviszem kutyaoviba. Nem tudjátok,hogy a közelben merre van ilyen? Mi Pécelen lakunk,de a XVII.,XVIII.,XIX. kerület,vagy ezek szomszédságában lévő kerületek is nagyon jók lennének.
Előre is köszi a segítséget!
Szia!
Keresgéltem Neked, ezt találtam:
XVII kerületben: www.kutyaiskola-mkose.gportal.hu/gindex.php?pg=28316853
Ez pedig a Népszigeti kutyaiskola: www.kutyasuli.hu/
Sajnos nem tudom, hogy hányadik kerület csak nálunk volt lent Szombathelyen Korom Gábor és tök szimpatikus meg nagyon ért a kutyákhoz. Nálunk is a kutyasuliban az Ő tükör-módszere is megy.
Remélem tudtam segíteni!
Köszi szépen! Mielőbb megkérdezem, mi hogy működik náluk. _________________ Nati, Kira és Robin (2009.05.02.-2009.10.12.)
A kutya az egyetlen a világon,aki jobban szeret téged saját magánál!!!
Egy kis segítséget szeretnék kérni! Az én Drágám nem igazán akar tőlem tanulni,úgyhogy arra gondoltam,hogy elviszem kutyaoviba. Nem tudjátok,hogy a közelben merre van ilyen? Mi Pécelen lakunk,de a XVII.,XVIII.,XIX. kerület,vagy ezek szomszédságában lévő kerületek is nagyon jók lennének.
Előre is köszi a segítséget!
Szia!
Keresgéltem Neked, ezt találtam:
XVII kerületben: www.kutyaiskola-mkose.gportal.hu/gindex.php?pg=28316853
Ez pedig a Népszigeti kutyaiskola: www.kutyasuli.hu/
Sajnos nem tudom, hogy hányadik kerület csak nálunk volt lent Szombathelyen Korom Gábor és tök szimpatikus meg nagyon ért a kutyákhoz. Nálunk is a kutyasuliban az Ő tükör-módszere is megy.
Remélem tudtam segíteni! _________________
Előre is köszi a segítséget! _________________ Nati, Kira és Robin (2009.05.02.-2009.10.12.)
A kutya az egyetlen a világon,aki jobban szeret téged saját magánál!!!
Szia! Nagyon tetszettek a kutyusaid! Büszke lehetsz rájuk! Én is büszke vagyok,hogy ilyen nagyon jó Kozmetikust találtam benned! És amit felírtál jórészt megvettem! Köszönöm mégegyszer!
7végén volt nálunk agility verseny, ahol egész jól szerepeltünk. Az agility futamunk hibátlan lett, így A2-sek lettünk! Nagyon büszke vagyok a teperő kutyámra.
Videó a nyerő futamunkról:
Ez valami tünemény. Imádom, ahod dolgozik. És az is nagyon tetszett, ahogy belőled kitört az öröm
Köszönöm Móni, és Óvónéni!
Igen, nagyon örültem neki, hiszen 100%-san teljesített!
Mindig így szokott ugatni, mikor versenyzünk, sajnos ezt már nem tudom belőle kinevelni, nem örülök neki, mikor ezt csinálja, mert energiát használ vele, de ettől függetlenül imádom!
Megnéztük a videókat nagyon kis ügyes mi is voltunk ma Miskolcon a kutyasulival és volt pálya és hihetetlen ügyes volt, Dorka első pillanattól kezdve tudta mit kell csinálni csak a libikókát rontottam el, mert nem fogtam meg elősszőr és utána már félt tőle remélem elfelejti.
Tényeg Kyra amúgy nyírva van mert nem tudtam eldönteni?
Jah képzeljétek megvan ez első serlegünk mi lettünk a hónap kutyája a kutyasuliban majd teszek fel képet olyan büszke vagyok a kis mazsolámra
De persze tudom mindenki a saját kutyájára lehet a legbüszkébb
Köszönöm!
Kyra nyírva van, fölöslegesen trimmeltetném, hiszen úgysem járunk kiállításra, és így talán még áramvonalasabb is a teste, hogy méggyorsabban tudjon szaladni!
Most olvastam, hogy milyen ügyik voltatok! Nagyon gratulálunk - így kicsit megkésve is! Annyira édes ahogy ugat
Miközben néztem a videót Spiky felriadt és nem érti honnan jön a hang, elkezdett morogni, meg böfögni (a lakásban nem mer ugatni) _________________
7végén volt nálunk agility verseny, ahol egész jól szerepeltünk. Az agility futamunk hibátlan lett, így A2-sek lettünk! Nagyon büszke vagyok a teperő kutyámra.
Ez valami tünemény. Imádom, ahod dolgozik. És az is nagyon tetszett, ahogy belőled kitört az öröm
Mindig így szokott ugatni, mikor versenyzünk, sajnos ezt már nem tudom belőle kinevelni, nem örülök neki, mikor ezt csinálja, mert energiát használ vele, de ettől függetlenül imádom!
Megnéztük a videókat nagyon kis ügyes mi is voltunk ma Miskolcon a kutyasulival és volt pálya és hihetetlen ügyes volt, Dorka első pillanattól kezdve tudta mit kell csinálni csak a libikókát rontottam el, mert nem fogtam meg elősszőr és utána már félt tőle remélem elfelejti.
Jah képzeljétek megvan ez első serlegünk mi lettünk a hónap kutyája a kutyasuliban majd teszek fel képet olyan büszke vagyok a kis mazsolámra
Köszönöm!
Kyra nyírva van, fölöslegesen trimmeltetném, hiszen úgysem járunk kiállításra, és így talán még áramvonalasabb is a teste, hogy méggyorsabban tudjon szaladni! _________________ Képek és videók Kyráról
Kriszti & Kyra
„Ha a kutyád úgy véli, te vagy a legnagyszerűbb ember a világon, ne kételkedj benne!”
Mindig így szokott ugatni, mikor versenyzünk, sajnos ezt már nem tudom belőle kinevelni, nem örülök neki, mikor ezt csinálja, mert energiát használ vele, de ettől függetlenül imádom! _________________ Képek és videók Kyráról
Kriszti & Kyra
„Ha a kutyád úgy véli, te vagy a legnagyszerűbb ember a világon, ne kételkedj benne!”
Köszönöm Mindenkinek a gratulációt! Aranyosak vagytok!
Kriszta!!!
Gratula nektek!!!
Imádnivaló Kyra,amilyen ügyes!!Az pedig külön tetszik,ahogy "magyaráz" közben!!Dzsini szokott ilyen hangokat kiadni,még időnként szinte sikít is,amikor kergeti kintről be a cicát!!!
Jajj ittenem és végig magyaráz!!!!!!
Gratulálok szuperek voltatok!!!!! _________________ A westie nem kutya, a westie az westie!
Tamda Dee KASE Future Hope kennel
Nagyon nagyon gratulálunk Nektek!!!
Csak így tovább!
Megnéztem a futamot, nagyon-nagyon ügyes a kisasszony!!! És persze Te is Kriszti!
_________________ www.arthurblogja.blogspot.com
Múlt hét szombaton voltunk elöszőr az idén kutyasuliba. Nagyon jó volt! Egyszerre neki álltunk az agilitynek és Wendy hihetetlen ügyes volt!
Talán múlt héten el is szóltam magam, hogy minden olyan rendben ment.
Aztán tegnap...csak 3-an voltunk, nem tudom miért. De így is jó volt! Wendy ügyes volt, de mégis buta. Van egy tacsi; Maszat szuka kutyus. Wendy rámorgott már múlt héten is. Tegnap meg kicsit egymásnak estek. Vagyis Wendy kezdte. Mert kaja volt nálam (amivel invitálom úgye) és Wendy "irigykedett" mert odajött Massz és odakapott. Aztán volt amikor csak úgy, akkor már a másik is visszakapott. Nem volt nagy balhé, de azért örülnék, ha Wendy mindenkivel kijönne, bele kell törödnie, hogy találkozni fognak és hogy haverok lesznek! Wendy amúgy a csajszi kutyákkal nem igen jön ki. Ez mitől lehet? Mit tudok tenni? Biztos én rontottam el...
Szia!
Gyakran előfordul,hogy az ivarérett szukák nem jönnek jól ki egymással,ez ellen nem tudsz mit tenni. Örülök,hogy jól megy a kutyasuli és az agility is! _________________ Katus és a kutyusok: Málna és Zserbó
Múlt hét szombaton voltunk elöszőr az idén kutyasuliba. Nagyon jó volt! Egyszerre neki álltunk az agilitynek és Wendy hihetetlen ügyes volt!
Talán múlt héten el is szóltam magam, hogy minden olyan rendben ment.
Aztán tegnap...csak 3-an voltunk, nem tudom miért. De így is jó volt! Wendy ügyes volt, de mégis buta. Van egy tacsi; Maszat szuka kutyus. Wendy rámorgott már múlt héten is. Tegnap meg kicsit egymásnak estek. Vagyis Wendy kezdte. Mert kaja volt nálam (amivel invitálom úgye) és Wendy "irigykedett" mert odajött Massz és odakapott. Aztán volt amikor csak úgy, akkor már a másik is visszakapott. Nem volt nagy balhé, de azért örülnék, ha Wendy mindenkivel kijönne, bele kell törödnie, hogy találkozni fognak és hogy haverok lesznek! Wendy amúgy a csajszi kutyákkal nem igen jön ki. Ez mitől lehet? Mit tudok tenni? Biztos én rontottam el...
even the smallest person can change the course of the future
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban