Pet.Site.Hu - Kutyás Fórum és Galéria - Minden ami Kedvenceinkről szól
Pet.Site.Hu
Kutyás Fórum és Galéria - Minden ami Kedvenceinkről szól

Segitség!Segitség! 

RegisztrációRegisztráció BelépésBelépés  GalériaGaléria KeresésKeresés Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned

Pontos idő: 2020 Dec. 4. Péntek 9:40
Időzóna: (GMT +1 óra)
Fórum index » Beszélgetés minden egyéb kutyás témában » Egészség - betegség
Ugrás:  
a Lehel úti Állatkórházat nagy ívben elkerülöm
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához 1 / 1 oldal [1 Hozzászólás] Téma megjelölése olvasatlanként :: Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése
Szerző Üzenet
skubicsek
bébi
bébi

Neme: Neme:Férfi
Csatlakozott: 2008.09.09., 21:10
Hozzászólások: 6

HozzászólásElküldve: 2008 Szept. 10. Szerda 18:53    Hozzászólás témája: a Lehel úti Állatkórházat nagy ívben elkerülöm Hozzászólás, az előzmény idézésével E hozzászólás és az utánnakövetkezők megjelölése olvasatlanként

9,5 éves ivartalanított, eddig teljesen egészséges nőstény Westie kutyám 2008. augusztus közepén megbetegedett, nem evett és a vizet is kihányta. Mivel nagyon rossz állapotba került, elvittem a budai Kisállat Klinika Kft. rendelőjébe, ahol kontrasztos röntgenvizsgálat után bélműködést serkentő injekciót kapott, amitől iszonyú fájdalma lett.

Augusztus 21-én a Lehel úti Állatkórházban idegentest okozta bélelzáródás miatt megműtötték, de a bélműködése nem állt helyre, tovább rosszabbodott az állapota. Augusztus 25-én a kutyámat iszonyú mocskosan (kutyaürülékkel és vizelettel szennyezetten) és a két hátsó lábára lebénulva kiadták arról tájékoztatva, hogy a már korábban kialakult porckorongsérve miatt vált mozgásképtelenné.

Megjegyezni kívánom, hogy ezt eddig egyetlen állatorvos sem jelezte (de a mozgásán sem volt látható), pedig rendszeresen ellenőrzik a kutyámat.

Ezt követően a lakóhelyi állatorvosunk 1 héten át infúziókkal és injekciókkal kezelte, de állapota folyamatosan romlott, bélműködése továbbra sem indult be, hátsó lábai nem működtek, ezért augusztus 29-én elvittem a FELICAVET állatorvosi rendelőbe, ahol azonnal életmentő korrekciós műtétet végeztek rajta. Másnap már evett, és a bélműködése is megindult!

Egy röntgenfelvétel alapján megállapították, hogy a hátsó lábait valószínűleg nagyon kifeszíthették az első műtétnél (kificamították), ezért főleg a bal hátsó lábát nem tudja használni, ami későbbi műtéttel helyreállítható lesz.

Most már túl van az életveszélyen, remélem teljesen meggyógyítják a FELICAVET orvosai, és még jó néhány évig boldog gazdija lehetek kutyusomnak.

Egy biztos, hogy a Lehel úti Állatkórházat nagy ívben elkerülöm ezután!Kubicsek Sándor
Vissza az elejére
skubicsek jelenleg offline Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához 1 / 1 oldal [1 Hozzászólás] Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése
Fórum index » Beszélgetés minden egyéb kutyás témában » Egészség - betegség
Ugrás:  

Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban


Technikai és egyéb segítség: admin@site.hu
Értékesítés-információ: sales@site.hu


Copyright © 2005-2014 Site.hu