Pontos idő: 2019 Feb. 24. Vasárnap 5:47
Időzóna: (GMT +1 óra) |
Szerző |
Üzenet |
bonianna bébi

|
Elküldve: 2011 Jún. 27. Hétfő 8:32 Hozzászólás témája:
HACHI GAZDIT KERES |
|
|
Fiatal, nagytestű kan. Kanadai juhász keverék. Vajszínű.
Emberekkel nagyon barátságos, kutyákkal még nem tudja, hogyan viselkedjen, mert eddig egyedül lakott egy kertben. Autóban nyugodtan utazik. Lakásban még nem lakott eddig, de ha van elég lehetősége sétálni, futni, lakásban is tartható.
Hachi egy energikus, játékos, okos és érzékeny kutya. Csak egy szerető családra és biztonságos otthonra van szüksége. Nagy mozgásigénye és testalkata miatt olyan gazdit keres, aki sokat szeretne foglalkozni vele. Pl.: kutyasuli, rendszeres kirándulások stb.
Elérhetőség? 70/ 220 10 83 (Bonifert Anna)
vagy e-mailen: bonianna@gmail.com
ALBUMA: http://gallery.site.hu/u/bonianna/hachi |
|
Vissza az elejére |
|
|
 |
![]() |
birsbébi bébi

Neme: Csatlakozott: 2007.01.31., 18:00 Hozzászólások: 2
|
Elküldve: 2007 Jan. 31. Szerda 18:07 Hozzászólás témája:
Szőrmók ajándékba Téma leírása: Kuyta szerető gazdit keres |
|
|
SZŐRMÓK AJÁNDÉKBA!
Másfél éves, kan keverék kuty spicc beütéssel szerető gazdit keres, családi okok miatt.Közepes termetű, nagyon barátságos, játékos, szereti a gyerekeket és más kutyákat. Veszettség ellen be van oltva, oltási könyv van. Érdeklődni lehet: Bokodi Béláné: 061 252 3115. Szívesen küldök még képeket (ide lehet írni: harisnyas_pippi@hotmail.com)!
 |
|
Vissza az elejére |
|
![]() |
Raggi nagykutya

|
Elküldve: 2005 Nov. 29. Kedd 21:27 Hozzászólás témája:
|
|
|
Ez a szépséges, 1 éves szetter kan egy kutyapanzióban várja gazdáját. Végtelen kedves, játékos, szeretetéhes kutyus, más kutyákkal is jól kijön. Csak nagyon jó helyre, családba adják. Érdeklődni: 0620/934-0808
Képek: http://gallery.site.hu/u/Raggi/Strazsa/Sparky/ |
|
Vissza az elejére |
|
![]() |
Ördögpirula nagykutya

Neme: Kor: 41 Csatlakozott: 2005.08.11., 20:48 Hozzászólások: 323
|
Elküldve: 2005 Okt. 9. Vasárnap 22:51 Hozzászólás témája:
|
|
|
Ez történik,ha Süsü(makkakölök) a konyhában eszik:
 _________________ ÖP
Képtáram |
|
Vissza az elejére |
|
![]() |
csiki falkavezér

Neme: Kor: 37 Csatlakozott: 2005.03.01., 20:58 Hozzászólások: 1628
|
Elküldve: 2005 Szept. 21. Szerda 8:02 Hozzászólás témája:
|
|
|
Hurrá, hurrá!!!!  _________________ Csiki gazdija = Juci |
|
Vissza az elejére |
|
![]() |
Ördögpirula nagykutya

|
|
Vissza az elejére |
|
![]() |
Ördögpirula nagykutya

|
|
Vissza az elejére |
|
![]() |
Ördögpirula nagykutya

|
Elküldve: 2005 Szept. 3. Szombat 7:03 Hozzászólás témája:
|
|
|
Nevem: Reni
Fajtám: Angol szetter,fehér alapon fekete foltos(blue belton)
Nemem: szuka
Korom: 7 év
Tavaly decemberben elhunyt szeretetre méltó gazdám és azóta sajnos egyedül vagyok. A volt gazdám karolt fel, de csak ideiglenesen. Minden oltással rendelkezem,csak egy picit híznom kellene Nagyon rossz körülmények között vagyok most,ami sajnos kihat az egészségemre.Kedvenc játékom a labda, faág és a gazditól való ennivaló kunyerálás,amit általában ülve,pacsit adva követelek Kérlek segíts, hogy jobb helyem legyen és ígérem meghálálom Neked.
--ÖP(ordogpirula@yahoo.com) megjegyzése:Reni csak leinformálható helyre,ivartalanítási kötelezettséggel vihető el,olyan gazdinak,aki nem bánja,ha néha meglátogatják.Etetésébe besegítek(bár nem én vagyok a volt gazdi,csak én nem tudom bevállalni a 12 éves Öreglyányom mellé).Szeretném,ha itthon(németektől volt jelentkező),kertes házba kerülne,hiszen még sok boldog év állhat előtte.---
Érdeklődni lehet: Miklós Zsuzsanna 06-30-4855314(hétköznap 15h után,a suli miatt),vagy a btardi@t-online.hu címen. _________________ ÖP
Képtáram |
|
Vissza az elejére |
|
![]() |
Mooney falkavezér

Neme: Kor: 38 Csatlakozott: 2004.04.06., 22:13 Hozzászólások: 3209
|
Elküldve: 2005 Márc. 28. Hétfő 12:24 Hozzászólás témája:
gazdit keres |
|
|
_________________ Mooney - Forti
„ amíg még nem szerettél egy állatot, lelked egy része mélyen alszik” - Anatole France |
|
Vissza az elejére |
|
![]() |
|
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban |
|