Gratulálok hozzájuk!!!
És nagyon sajnálom a másik csöppséget...
Remélem egyébként minden rendben van: mama, babák ok!!!
Asszem mostanában nem fogsz unatkozni, babázhatsz eleget bár jobban belegondolva te nem vagy egy unatkozó típus
Babák, mamák ok! Minden renben van velük. A babócák gömbölyödnek, hurkásodnak.
Unatkozni nem unatkozom az fix. Bár ahogy írod, nagyon nem is szoktam
Nyah,kaptok tőlem is "pockos" képet!
Igaz ott vannak a többiek is,meg elég setét a kép,de azért már cépen látszik hogy pockos.
Gratulálok hozzájuk!!!
Asszem mostanában nem fogsz unatkozni, babázhatsz eleget bár jobban belegondolva te nem vagy egy unatkozó típus
Unatkozni nem unatkozom az fix. Bár ahogy írod, nagyon nem is szoktam
Gratulálok hozzájuk!!!
Unatkozni nem unatkozom az fix. Bár ahogy írod, nagyon nem is szoktam _________________ Suha's Kid Sarplaninac & Shar-Pei Kennel
www.suhaskid.eu
Gratulálok hozzájuk!!!
És a maradék kanik. Asszem az ő szinüket nem kell kommentálnom.
Szia SMN!Azért a feketét felismerem,de a másik?krém színű?arany?Hogy van ez Shar-pei-éknél? nnna ugye??Végre egy gyönyörü kislány :puszikuld:Nagyon drukkolok,hogy mindenki rendben legyen 3-4 hét múlva is.Sok kitartást,kevés virrasztást.Jaaa,szerettem volna kérdezni valamit:Mi a véleményetek a Kutya tejpótló tápszerről?Név szerint a Kondi Milch-ről,ha ismeritek vagy csak ugy általában a tápszerekről?!
Az a fekete az kék. A másik barack volt, de rá ráfeküdt a mami és sajnos meghalt.
A másik 2 pedig izabella.
Én nem ismerem azt a tejpótlót amit írsz, szerencsére még nemigazán volt szükségünk ilyesmire.
nna,mondom én apánknak,hogy a csimota nem színvak,amikor azt mondja a fekete kutyára,hogy kék akkor a kislány egy Izabella,meg egy kani is Szegény Barack... megyek is,nem is mondom,hogy már megint mit csinálunk....tényleg nem vagyunk normálisak .
Szia SMN!Azért a feketét felismerem,de a másik?krém színű?arany?Hogy van ez Shar-pei-éknél? nnna ugye??Végre egy gyönyörü kislány :puszikuld:Nagyon drukkolok,hogy mindenki rendben legyen 3-4 hét múlva is.Sok kitartást,kevés virrasztást.Jaaa,szerettem volna kérdezni valamit:Mi a véleményetek a Kutya tejpótló tápszerről?Név szerint a Kondi Milch-ről,ha ismeritek vagy csak ugy általában a tápszerekről?!
Az a fekete az kék. A másik barack volt, de rá ráfeküdt a mami és sajnos meghalt.
Én nem ismerem azt a tejpótlót amit írsz, szerencsére még nemigazán volt szükségünk ilyesmire.
nna,mondom én apánknak,hogy a csimota nem színvak,amikor azt mondja a fekete kutyára,hogy kék akkor a kislány egy Izabella,meg egy kani is Szegény Barack... megyek is,nem is mondom,hogy már megint mit csinálunk....tényleg nem vagyunk normálisak . _________________ "Spániel nélkül lehet élni,de nem érdemes!"
Nagyon sajnálom a drágát!!!Bizti nem volt direkt. _________________ www.blackdream.mlap.hu
Én nem ismerem azt a tejpótlót amit írsz, szerencsére még nemigazán volt szükségünk ilyesmire. _________________ Suha's Kid Sarplaninac & Shar-Pei Kennel
www.suhaskid.eu
SMN!
Szépek ezek a kicsik, mégegyszer gratulálok hozzájuk
És Kyra mama?!
Kira mamának még van pár napja. Szombattól már vele is készenlétben kell lenni. _________________ Suha's Kid Sarplaninac & Shar-Pei Kennel
www.suhaskid.eu
Szia SMN!Azért a feketét felismerem,de a másik?krém színű?arany?Hogy van ez Shar-pei-éknél? nnna ugye??Végre egy gyönyörü kislány :puszikuld:Nagyon drukkolok,hogy mindenki rendben legyen 3-4 hét múlva is.Sok kitartást,kevés virrasztást.Jaaa,szerettem volna kérdezni valamit:Mi a véleményetek a Kutya tejpótló tápszerről?Név szerint a Kondi Milch-ről,ha ismeritek vagy csak ugy általában a tápszerekről?! _________________ "Spániel nélkül lehet élni,de nem érdemes!"
Egy kani és a csajszi. Igazából színügyileg még nem tudtam 100%-osan eldönteni, hogy ők mi felé is hajlanak, várok még pár napot, hogy lássam, hogy mi is alakul belőlük.
Itt vannak a beígért képek, de ha ilyen linkül vielkedtek továbbra is, nem kaptok többet. _________________ Suha's Kid Sarplaninac & Shar-Pei Kennel
www.suhaskid.eu
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban